[Lights, Camera, Action]

Home    Forums    Tutorials    Search    Books    Links 

Windows Movie Maker tips, tutorials, forums and more...



 
Windows Movie Maker Home   Search   Login   Register   Member List  
Windows Movie Maker  > Technical Support  > No Video!    
Previous Thread :: Next Thread 
 Author Thread: No Video!
abrogard is not online. Last active: 7/18/2016 11:59:52 PM abrogard
Joined: 30 Oct 2010
Total Posts: 13
 
No Video!
Posted: 04 Nov 2010 06:32 AM

I put in a file - divx - and I cut it up and delete all the bits I don't want and then I push them all together and I highlight or select them all and then I say automake a movie and then I save the movie.... to my computer.... which it does, saving it as a .wmv file....

and when I try to play it, not matter what I use to play it, the sound is beautiful, but there's no video!

actually this very same thing is happening with mpeg video wizard, too, so maybe it is something in my computer....

whatever... does anyone have any clues... ?

neophyte is not online. Last active: 3/9/2018 9:52:14 PM neophyte
neos-world.is-great.org
Top 25 Poster
Forum Moderator
Joined: 08 Aug 2006
Total Posts: 20182
 
Re: No Video!
Posted: 04 Nov 2010 09:32 PM
Most versions of Movie Maker don't like DivX encoded video. If you're using version 6.0 or below, try converting them to wmv or DV-AVI format.

I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand. -- Confucius
chieh0215 is not online. Last active: 2/24/2013 7:48:40 PM chieh0215
Joined: 28 Jul 2010
Total Posts: 24
 
Re: No Video!
Posted: 06 Nov 2010 02:18 AM
go to google searching converter program that supports convert divx to wmv.

wmv to mp4 mac | avi to mov
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1
 
Movie Maker Forums  > Windows Movie Maker  > Technical Support  > No Video!